Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

furnacessuppliers.com is een wetenschap en technologische ontwikkelingbedrijf het integreren onderzoek, ontwikkeling, productie en productie.

 

  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.
  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.

 

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Het bedrijf neemt koolstofmaterialen, de samengestelde materialen van C/C, de ceramische technologie van de materialenvoorbereiding en de deskundigen van het materiaalonderzoek als kern, met geavanceerde ontwerpconcepten, de uitstekende technologie van de lassenproductie en betrouwbare professionele testmethoden om het dichte volgen van geavanceerde technologie in binnen- en buitenland te verzekeren. Verbeter het niveau van de producttechnologie van het bedrijf.

de steun maakt ons succes wij zullen hard constant voor zich het ontwikkelen van nieuwe en beste producten werken en leveren de hele tijd top-level diensten
de steun maakt ons succes twee wij zullen hard constant voor zich het ontwikkelen van nieuwe en beste producten werken en leveren de hele tijd top-level diensten
de steun maakt ons succes drie de hele tijd

Allerlei producten hebben stabiele prestaties en betrouwbare kwaliteit. De belangrijkste technische parameters hebben het binnenlandse belangrijke niveau bereikt. Het ontwerp van het constante temperatuurgebied van heeft de producten het internationale belangrijke niveau bereikt, en de prestaties van het materiaal zijn stabieler dan dat van de edelen.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Door bouwjaren en ontwikkeling, worden de producten in binnen- en buitenland verkocht, en de productprestaties worden volledig erkend door de binnenlandse markt. Het voordeel van kostenprestaties is opmerkelijk en het marktconcurrentievermogen is sterk.


Het materiaal wordt wijd gebruikt op koolstofmaterialen, de samengestelde materialen van C/C, ceramische materialen, nanotechnologie en andere industrieën en gebieden. De producten worden verkocht aan Chinees-Gefinancierde, Chinees-Buitenlandse gezamenlijke ondernemingen en buitenlands-gefinancierde ondernemingen over het land.


Het bedrijf is bereid met gebruikers werken om de voorbereiding van nieuwe materialen te bespreken, en technische begeleiding en teststeun naar hun beste vermogen te verlenen. De bedrijven die de „innovatie, echt aanhangen, creëren waarde voor klanten,“ het collectieve doel, is geëngageerd aan innovatie, de de dienstmaatschappij.


Wij heten warm deskundigen en vrienden van alle gangen van het leven welkom om bedrijfsonderhandelingen te onderzoeken en te leiden!

Geschiedenis

furnacessuppliers.com is een wetenschap en technologische ontwikkelingbedrijf het integreren onderzoek, ontwikkeling, productie en productie.

Dienst

Onze hoofdproducten: De vacuüminductie Smeltende Oven, Industriële Smeltende Oven, Aluminium Smeltende Oven, Vacuüm Sinterende Oven, Glas Aanmakende Oven, de Oven van de Plasmaboog, de Oven van de Autobodem, Oven Op hoge temperatuur, Industriële Warm waterboiler, Boiler Met gas, BiomassaStoomketel, Industriële Laboratoriumoven, Vacuüm Droogoven, CCM Gietende Machine, Microgolf dempt - oven.

Ons Team

Wij zijn de professionele fabrikant, hebben wij het onderzoek van Vijftig mensen en ontwikkelingsteam, en de verkoopteam van 100 mensen.

FAQ

HELLO

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. furnacess
Tel. : + 86 17733330123
Fax : 86-10-34242423-33
Resterend aantal tekens(20/3000)