Bericht versturen

Het geval is een soort verhalende herinnering.

December 10, 2020

Laatste bedrijfscasus over Het geval is een soort verhalende herinnering.

Voor het geval dat de analyse en de mijnbouw, het dat geen kwestie worden gevonden welk soort echte gevallen is, bevatten zij allen de volgende elementen zonder uitzondering:
Echte en complexe situaties

 


Een geval is een beschrijving van een echte situatie.
Typische gebeurtenis
De echte gevalbeschrijvingen houden slechts geen lopende rekening bij, maar schetsen een zeer typisch en representatief scenario. Met andere woorden, is een geval een verklaring waar de mensen bijzondere aandacht besteden. Natuurlijk, conditioneert de achtergrond en veroorzaakt van de nadruk beknopt zou moeten worden verklaard.
Veelvoudige probleempresentatie
Een geval om conflict, climax te tonen, moeten er een aantal problemen of moeilijke problemen zijn. Dit is de potentiële heldere vlek in de betekenis van het geval.
Typische oplossingen
Aangezien het geval een zeer algemeen verhaal is, besteden vele mensen aandacht aan hoe de verhaaleinden, d.w.z., er één of meerdere oplossingen zijn. Dit resultaat is belangrijk voor mensen niet, kunnen zich de mensen bij het zijn eigen begrip baseren van het proberen om de oplossing te veronderstellen, echter, de verhaal zelf oplossing hoe dan ook waren geweest buitenstaanders kunnen niet worden bereikt, zodat het een oorzaak kan zijn of nieuw ideeën en gedrag van het prototype bevorderen, het konden ook de belangrijke reden voor dit verhaal zijn genoemd geval. Daarom is het noodzakelijk om het ornament van de stijl uit te voeren van het werpen van bakstenen en het uitnodigen van jade. Deze versiering zou slechts een objectieve neutrale beschrijving van de waarheid van de kwestie moeten zijn. Zo zo om tot alle soorten van negatieve biases tegen het verhaal zelf te leiden niet.
Daarom wanneer het schrijven van een geval, zouden de mensen aandacht aan de bovengenoemde vier elementen moeten besteden. Het helpt mensen om het geval beter te begrijpen en het geval te bestuderen.

laatste bedrijfscasus over Het geval is een soort verhalende herinnering.  0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. furnacess
Tel. : + 86 17733330123
Fax : 86-10-34242423-33
Resterend aantal tekens(20/3000)