Bericht versturen

Nieuws, ook als nieuws wordt het, is een termijn voor informatie door kranten wordt verspreid bekend die.

December 10, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Nieuws, ook als nieuws wordt het, is een termijn voor informatie door kranten wordt verspreid bekend die.

Recente gebeurtenissen, recente gebeurtenissen in de maatschappij.
Van de dorpsbewonersliu song van Tang Li Xianyong „het de Lente het gedicht geluk ontmoet“: de „oude industrie goot ploeg lange tijd vissende paren, de nieuws bovengenoemde oorlogs verdienstelijke dienst. Chen Jiru van Ming Dynasty schreef: „Met u zit de vulgariteit nog en vraagt altijd om nieuws. Deze die schurk, de introductie van geleidelijk, maar niet het middel aan het eind van het gebied wordt gebracht. Een „Droom van Rode Herenhuizen“ de eerste keer: „stoorde onmiddellijk de buurt, het publiek als nieuwslegende. Van Yuan Jing de „Fu HU Ji“ 40 rug: „de bedrijfbevelhebber, het grote nieuws, u deze levende mens werd een martelaar!“
De nieuwe kennis
laatste bedrijfsnieuws over Nieuws, ook als nieuws wordt het, is een termijn voor informatie door kranten wordt verspreid bekend die.  0
Lied Su Shi „Tweede hoog rijm om Liu Shi Xiashan Temple te maken zien verzenden“: het nieuws is niet prachtiger, het oude kan leren vrij zijn.
3. De Lieddynastie verwijst naar tabloids die van de officiële Koreaanse kranten verschillend zijn.
Klasse van liedzhao sheng de „Chaoye aan · Document“: „Het dynastierapport, zonsopgang is ook van belang. Elke dag nadat u uw huis verlaat, neemt een besluit. Meld de opstand aan het hof, en meld het aan de gehele wereld. Het heeft de zogenaamde interne exploratie, provinciale exploratie, overheidsexploratie etc., alle gunst privé tabloids, het tarief van lekkage van het verbod, zo verborgen en genoemd het nieuws.

Een krant, een radio, of een televisierapport van recente gebeurtenissen. Met de rijke en geschikte middelen van mededeling, is de dekking van nieuws uitgebreider, en er zijn ook zij die aan nieuws als het melden van huidige of recente feiten denken.
De Agenda van liedjiaoren van Lied Yu Fu: „Ik vertaalde dit artikel in het Engels, Boedha, Lu, en Onafhankelijke, en verzond het naar het nieuws van andere landen.“ Lao She „theehuis“ de tweede handeling: Het „lange xin nieuws van de winkelslag, koopt krant om lange Xin-winkel te zien nieuws vechten!“ Van Cao Yu de „Zonsopgang“ handeling 3: „Ik heb gedachte, moet schilder zo grote mijn beelden zijn, HU Vier, onze twee, de krant elke dag dragend ons wittebroodswekennieuws.
5. De interpretatie van de nieuwe uitgave van Ci Hai is: „Rapporteert over huidige politieke of sociale gebeurtenissen door nieuwsorganisaties zoals kranten, persagentschappen, radiostations en televisieposten. Het vereist promptheid, nauwkeurigheid, eenvoud, en waarheid. In de vorm van nieuws, bulletins, eigenschappen, journalistcorrespondentie, onderzoeksrapporten, fotojournalistiek, televisiejournalistiek, enz.“

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. furnacess
Tel. : + 86 17733330123
Fax : 86-10-34242423-33
Resterend aantal tekens(20/3000)