Bericht versturen

De eerste journalistiekschool in de wereld was de School van Journalistiek bij de Universiteit van Missouri-Colombia

December 10, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De eerste journalistiekschool in de wereld was de School van Journalistiek bij de Universiteit van Missouri-Colombia

Komt hier de vierde grens die Amerika onzichtbaar maakt (d.w.z., nieuws). Andere drie zijn verdeeld in drie bevoegdheden: gerechtelijk, uitvoerend en wetgevend.

 


China behoort in dit stadium tot de grensperiode.
De stijging van de het Nieuwstroep van Missouri
Tegen 1928, werkten de journalisten van de prestigieuze Universiteit van Missouri in Colombia in het Verre Oosten, meer dan de helft van hen in China. Onder beroemder hiervan zijn Thomas F.F.Millard, J.B.Powell, John R.Morris van Ap, Morris Harris, J.C.Babb, James D.Kline, United Press International, Hernry Misselwitz van New York Times, Vitor Keen in de de Pionierstribune van New York, Carl Crow in Miller Review, en recenter Maurice Votaw en Edgar Snow, samen met Agnes Smedley en Emily Hahn, allen van Missouri maar niet van een privé achtergrond. Beginnend in 1900, stroomden deze mensen van het Amerikaanse Midwesten aan China, die een prachtig schouwspel creëren. J.m. Hamilton van Noordwestelijke Universiteit beschreef hen als „Monopolie van Missouri“; Mordechai Rozanski van McDonell-Universiteit lachte hen als „Maffia van Missouri uit“.
Anderzijds, waren een groot aantal belangrijke journalisten, de opvoeders, de ambtenaren, de politici en de academici in China tijdens de Republiek China meestal van de Universiteit van Missouri in Colombia. Zoals het lood Huang Xianzhao van guangzhoutijden, hollington tong, shen de afgevaardigdesecretaresse van de de propagandaafdeling van de communistische partij verantwoordelijk voor buitenlandse nieuws kuomintang President Ma Xingye centrale dagelijks, de „verklarings“ journalist, professor van fudan universitair Wang Yingbin, Reuters-verslaggever Zhao Minheng, kuomintang ambtenaren James, een beroemde krant met u Jiatang, nieuwsopvoeder Jiang Yinen, Xie Ran Liang Shichun, enz., duidelijk, China heeft ook een „het nieuwshulp van Missouri“.
De stijging Nieuws in China

laatste bedrijfsnieuws over De eerste journalistiekschool in de wereld was de School van Journalistiek bij de Universiteit van Missouri-Colombia  0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. furnacess
Tel. : + 86 17733330123
Fax : 86-10-34242423-33
Resterend aantal tekens(20/3000)